Σύλληψη τεσσάρων δοκίμων αστυφυλάκων και ενός ιδιοκτήτη ταξί για την κλοπή κατασχεμένων εμπορευμάτων !

 Τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες και ένας 37χρονος ιδιοκτήτης ταξί, φίλος των δύο εξ αυτών, συνελήφθησαν από την διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία ότι έκλεβαν κατασχεμένα εμπορεύματα που φυλάσσονταν σε αποθήκη.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν στο ταξί του 38χρονου, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δόκιμοι αστυφύλακες, βρήκαν 78 ρολόγια απομιμήσεις γνωστών οίκων, 7 μπουφάν, 2 πουκάμισα, 2 σκούφους και άλλα αντικείμενα. Οι δύο δόκιμοι αστυφύλακες ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι τα ανευρεθέντα προέρχονται από ποσότητες που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας, σε αποθήκη με προϊόντα-μαϊμού που σφραγίστηκε στο οδό Κολωνού 16, στην Αθήνα.
Την αποθήκη φρουρούσαν οι δύο άλλοι δόκιμοι αστυφύλακες οι οποίοι διευκόλυναν τους συναδέλφους τους να πάρουν τα εμπορεύματα ενώ ο ταξιτζής συμμετείχε στην υπόθεση. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και άλλα εμπορεύματα-μαϊμού διαφόρων επώνυμων οίκων. Ειδικότερα στα σπίτια των δύο δοκίμων βρέθηκαν 52 ρολόγια, 34 δακτυλίδια, 23 αλυσίδες χειρός, 16 δερμάτινες ζώνες, 28 μπλουζάκια, 12 σετ γραβάτες με ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, γυαλιά ηλίου, πουκάμισα, γυναικείες τσάντες, ανδρικά εσώρουχα, πορτοφόλια, μπουφάν, βαλίτσες και άλλα εμπορεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...