ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΣ

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση σε καφετέρια της πόλης ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάμπρος Ξύνας κάλεσε τους Συμπολίτες μας να πάνε να ψηφίσουν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές που θα κρίνουν πολλά για την Πόλη μας. Απλός , εγκάδριος και ευγενής οικοδεσπότης κατάφερε να μετατρέψει μια προεκλογική συγκέντρωση σε χώρο συνάθροισης φίλων και να μιλήσει την γλώσσα του Λαού.
Στην ομιλία του τόνισε όσα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας επί Δημαρχίας του Γιάννη Αναγνώστου και κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν και να δείξουν εμπιστοσύνη στην ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και στο ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ του Δήμου που πέτυχε κατά την διάρκεια της θητείας του τονίζοντας με νόημα το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Ο Λάμπρος Ξύνας τόνισε ότι ο Γιάννης Αναγνώστου θα είναι και πάλι Δήμαρχος και υποσχέθηκε ότι σε τέσσερα χρόνια θα κοιτάει και πάλι στα μάτια τους συμπολίτες του όπως τώρα αφού οι σχέσεις τους είναι βασισμένες στην ειλικρίνεια και ποτέ δεν θα τους δώσει καμιά ψεύτικη υπόσχεση. Ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να δώσουν στον Λάμπρο Ξύνα την δυνατότητα να είναι στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου. Για την συγκέντρωση που οργάνωσε ο νέος και γεμάτος όρεξη για δουλειά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσέλευση του απλού κόσμου. Τέλος τόνισε το έργο που έγινε την τετραετία που πέρασε και ζήτησε οι πολίτες να αγκαλιάσουν το συνδυασμό του για ακόμα περισσότερη δουλειά που θα ανεβάσει το επίπεδο ζωής των δημοτών της Πόλης. Στην συγκέντρωση το παρών έδωσε και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (Κεντρικός Τομέας) Θανάσης Καραγιάννης ο οποίος παρουσιάστηκε από τον Λάμπρο Ξύνα και χειροκροτήθηκε έντονα από τους παρεβρισκομένους στην συγκέντρωση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δυο γιατί είναι νέοι άφθαρτοι και έχουν όρεξη για δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...