Μολότοφ στους διαιτητές στη Λεμεσό!


Σοβαρότατες ζημιές υπέστη το αυτοκίνητου του Χρίστου - Κανείς δεν έπαθε τίποτα

Επίθεση με μολότοφ κατά του οχήματος του επίλεκτου βοηθού διαιτητή Αριστείδη Χρίστου συνέβη το μεσημέρι σε ψαροταβέρνα στη περιοχή της Μέσα Γειτονιάς, στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο πρόσωπα έσπασαν με πέτρα το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του κ. Χρίστου και πέταξαν στο εσωτερικό βόμβα μολότοφ, βάζοντας μπουρλότο στο αυτοκίνητο, που υπέστη σοβαρότατες ζημιές. Η φωτιά σβήστηκε με πυροσβεστήρες, έτσι δεν χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Ο ρεφ έτρωγε με συνάδελφο του όταν στην παρέα προστέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος. Λίγο αργότερα συνέβη η επίθεση, για την οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει το περιστατικό, ωστόσο κρίνει πως είναι πολύ νωρίς για να αποφανθεί αν η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. Διαιτητικοί κύκλοι σημειώνουν πως στόχος ενδεχομένως να μην ήταν τα πρόσωπα που βρίσκονταν στην ταβέρνα αλλά η διαιτησία, στο σύνολό της. Συσχετίζουν, μάλιστα, την επίθεση με τα σφυρίγματα του Αντώνη Χριστοδούλου στο Εθνικός Άχνας – ΑΕΛ την περασμένη Δευτέρα και τις δηλώσεις που ακολούθησαν.
Ο Αριστείδης Χρίστου θεωρείται ένας από τους καλύτερους βοηθούς διαιτητές στην Κύπρο, ανήκει στην κατηγορία των επίλεκτων και είναι διεθνής.
Φέτος βρέθηκε στο επίκεντρο στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, όπου μέτρησε γκολ του Αΐλτον το οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου υποστηρίζει πως έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ. Πριν ενάμιση χρόνο θύμα επίθεσης είχε πέσει ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος, όταν εξερράγη βόμβα έξω από την οικεία του, ενώ στόχος βομβιστικής επίθεσης έγινε στο παρελθόν και το οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών, στα Λατσιά.

www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...