Η Μενεγάκη καλεί την πρώην του Ματέο στον «Καφέ»!!!

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν προσπαθεί να ανεβάσει τα ποσοστά της τηλεθέασης που την θέλουν συνεχώς να έρχεται τρίτη. Με σκοπό την τηλεθέαση λοιπόν, φέρνει στο πλατό του "Καφέ με την Ελένη" καλεσμένους με τους οποίους έχει προϊστορία. Μία από αυτούς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με την οποία υπήρχε μία άτυπη μεταξύ τους διαμάχη,η οποία όμως ξεκαθαρίστηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής.
Το ίδιο έγινε άλλωστε και με την Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις από την περίοδο που σταμάτησαν να συνεργάζονται στον "Καφέ" και τώρα εκείνη κάθε Τετάρτη πίνει καφέ με την Ελένη.
Αυτή τη φορά η καλεσμένη που θα προσπαθήσει να δώσει τα ιδανικά νούμερα είναι η Δωροθέα Μερκούρη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ηθοποιού, που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ιταλία, είναι ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο.
Νυν και πρώην λοιπόν θα συναντηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου! Η Δωροθέα θα έρθει στις αρχές του μήνα για λίγες μέρες στην Ελλάδα και στις 8 Δεκεμβρίου έχει κληθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το τι θα συζητήσουν οι δυο κυρίες και αν θα αναφερθούν στον Ματέο Παντζόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...