Μ. Παπαγιάννης: «Η Αγγελική έχει το πάνω χέρι»



Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης», ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό mou» και θα λέγαμε πως είχε αποκαλυπτική διάθεση, καθώς μίλησε για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του, πράγμα που δεν συνηθίζει.

«Στο σπίτι μου, η Αγγελική έχει το πάνω χέρι. Γιατί στο δικό σας σπίτι ποιος παίρνει τις αποφάσεις» είπε ο Μάνος και ο Γιώργος Λιάγκας πάγωσε για λίγο, όμως του απάντησε: «Ε, τις αποφάσεις σε καθημερινή βάση τις παίρνει η Φαίη, αλλά για τα σημαντικά θέματα αποφασίζω εγώ».

Άνετος και χαλαρός, ο Μάνος δήλωσε πολύ χαρούμενος που έχει παντρευτεί την Αγγελική Δαλιάνη, που γνωρίσαμε από τον ρόλο της στη σειρά «Μαρία η άσχημη», και πρόσθεσε πως είναι ευτυχισμένος που έχει αποκτήσει την κόρη του.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως: «Τώρα με το παιδί, κάνω πολύ πιο χαζά πράγματα απ’ ό,τι έκανα στο παρελθόν. Για παράδειγμα πολύ συχνά, μόλις πάω στο σπίτι, αρχίζω να χοροπηδάω… μόνος μου! Ή πολύ συχνά, η Αγγελική, όταν έχουμε να πάμε κάπου, μου λέει να βάλω το παιδί για ύπνο κι εγώ τη βάζω πάνω στο κρεβάτι και αρχίζουμε να χοροπηδάμε!».

Όσο για τη δουλειά του, είπε πως ό,τι έχει κάνει το έχει αγαπήσει, αλλά δεν παρακολουθεί τον εαυτό του στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...