Συνάντηση Θ. Πάγκαλου με Β. Λυσσαρίδη στην Κύπρο!

Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος συναντήθηκε απόψε με τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδη.Μετά τη συνάντηση ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Κύπρο και στην Ελλάδα θεωρούν ότι η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στοιχείο που μπορεί να έχει θετική επίδραση στη λύση του κυπριακού. Απαντώντας σε ερώτηση για τη χθεσινή δήλωση του στο συνέδριο του ΑΚΕΛ ο κ. Πάγκαλος είπε : " Εγώ μιλώντας για την ιστορία αναφέρθηκα στο 1986, ο γιατρός (Β. Λυσσαρίδης) εννοεί το1989, που πράγματι η ΕΔΕΚ υποστήριξε την άμεση υποβολή αίτησης για ένταξη". 
Ο κ. Λυσσαρίδης τόνισε ότι ουδέποτε είχε επιφυλάξεις για την εμπλοκή της Ευρώπης στις προσπάθειες λύσης του κυπριακού. Εξάλλου, σήμερα ο κ. Πάγκαλος επισκέφθηκε στην Αγία Νάπα τη βαπτιστική του, Αναστασία Ισαάκ, της οποίας ο πατέρας , Τάσος Ισαάκ, δολοφονήθηκε από "Γκρίζους Λύκους" το 1996 .
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...