Διαμαρτύρονται οι καταναλωτές για την αύξηση των εξωδίκων!!!

Την πίεση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, προς τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτοκίνητο με ενδιάμεσο τράπεζες καταγγέλλει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων (ΕΠΧΑΝ). Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ένωση, τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με καταγγελίες των καταναλωτών, ''οι τράπεζες στέλνουν εξώδικες προσκλήσεις σε καταναλωτές με περιεχόμενο (τελεσιγράφου) ή τα ευρώ στις ή το αυτοκίνητο στο μέρος που εκείνες προσδιορίζουν.
Οι καταναλωτές από την παραλαβή αυτών των εξωδίκων, βρίσκονται σε αδιέξοδο, νοιώθουν αμήχανα, γιατί μπορεί η ανεργία ή η μείωση του μισθού ή της σύνταξής τους να τους έχει προκαλέσει αδυναμία πληρωμής της δόσης τους, αλλά το αυτοκίνητο σήμερα είναι εργαλείο δουλειάς''.Η ένωση χαρακτηρίζει αυτή την πρακτική, ως ''μη νόμιμη, μονόπλευρη, καταχρηστική και ετσιθελική από πλευράς τραπεζών'' και καλεί την ΄Ενωση Ελληνικών Τραπεζών, να πάρει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...