Αρχισαν οι περικοπές!

O Σταύρος Στάγκος από την Παρασκευή δε βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤΕΝΝΑ. Αυτή η απομάκρυνση δεν είναι η μόνη, ακολουθούν κι άλλες.
Στο δελτίο τύπου ...που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη τον ευχαριστούσε γιατί " έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού".
Τώρα που ανέλαβε και ως Γενικός Διευθυντής τηλεόρασης ο από το Μάιο Chief Operating Officer του Ομίλου Alexander Holland ήλθε, προφανώς, η ώρα να γίνουν και οι περαιτέρω "κινήσεις" για ακόμη μεγαλύτερες "απαραίτητες" περικοπές παντού. Αυτό σημαίνει νέες μειώσεις στις αμοιβές στελεχών αλλά και καμμιά εικοσαριά απολύσεις μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους. Τέσσερεις εξ αυτών θα αφορούν δημοσιογράφους.
Οι νέες περικοπές είναι βέβαια δρομολογημένες από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ζητήθηκε από τους διευθυντές όλων των τομέων να παρουσιάσουν σε εύλογο χρόνο τις σχετικές εισηγήσεις τους. Εκεί που έχει, ως γνωστόν, αποφασιστεί παρέμβαση εκ βάθρων είναι στο ραδιόφωνο. Ήδη το τελευταίο διάστημα έχουν "αποκεφαλιστεί" επτά άτομα, ενώ ο Μάκης Πουνέντης έχει αναλάβει να εκπονήσει το νέο πλάνο για τον ΑΝΤ1 radio.
Το νέο αυτό πλάνο αναμένεται να μπει άμεσα σε εφαρμογή,εκτός...απροόπτου.
Στο Μαρούσι διατείνονται οτι η συχνότητα δεν θα χάσει και πολύ τον ενημερωτικό της χαρακτήρα. Στο έμψυχο δυναμικό θα προστεθεί μάλιστα και ο πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας "Τα Νέα" Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος θα κάνει δίδυμο με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

ΠΗΓΗ:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...