Β.Κικίλια στηρίζει οργάνωση προσκείμενη στον Γ.Δημαρά

  Τη στήριξη της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών εξέφρασε η Οργάνωση “ΛΕΥΚΟ” (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων). Στον πρώτο γύρο η οργάνωση είχε σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά συμμετέχοντας με οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Ντάλιος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Έλληνες πατριώτες της Αττικής σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δώσατε στο συνδυασμό μας ένα μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς η αποχή και τα εκβιαστικά διλήματα που έθεσε ο Πρωθυπυργός με την παράνομη παρέμβασή του, μας στέρησαν την πρωτη θέση.Τώρα καλούμαστε να επιλέξουμε έναν απο τους δύο συνδυασμούς. Ο ένας εκπροσωπεί τήν Κυβέρνηση και ο άλλος την αντιπολίτευση και ανεξάρτητες προσωπικότητες. Ο ένας είναι υπέρ του μνημονίου και ο άλλος κατά. Η διαφορά τους είναι εμφανής και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. Αυτή την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κικίλια. Η αποχή και το άκυρο δέν μας εκφράζει διότι θέλουμε με τη συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας και να τιμωρήσουμε αυτή την ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...