Κέρδισε από… χθες!

Ο Πανσερραϊκός ήταν τελικά ο νικητής του αγώνα της 12ης αγωνιστικής, κόντρα στον Άρη, σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα! Το γκολ πέτυχε από χθες (στο 40’) ο Σουμπίνιο, ενώ στο σημερινά 36 λεπτά δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιόλογο. Να θυμίσουμε ότι το ματς διεκόπη, λόγω της ομίχλης.

Χθες, ο ρυθμός του αγώνα ήταν στην αρχή πολύ καλός, χωρίς όμως οι δύο ομάδες να καταφέρουν να κάνουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο Άρης είχε τον πρώτο λόγο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάποια πολύ σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί.

Εξαιρέσεις αποτελούν η φάση του 10’, όταν ο Μίσελ ανάγκασε τον Ράντμαν να απομακρύνει με υπερένταση και στο 34’, με τον Τσέζαρεκ να μην καταφέρνει να σκοράρει απέναντι από τον Ράντμαν.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε τρία λεπτά μετά, όταν ο Λεοζίνιο «έπιασε» ένα δυνατό καλό σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40΄) με τον Σουμπίνιο. Ο παίκτης των «λιονταριών» εξαπέλυσε έναν κεραυνό από πολύ μακρινή απόσταση, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα, μπέρδεψε τον Σηφάκη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει, χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν και το αποτελέσμα του ημιχρόνου.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σήμερα από το 54ο λεπτό. Ο Σουμπίνιο ήταν και πάλι επικίνδυνος και στο 65ο λεπτό είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ πλάγια αριστερά. Ο Άρης με τον Νέτο στο 76’ και τον Ναφτί στο 89’ είχε δύο ευκαιρίες, όμως ο Ράντμαν κατάφερε να κρατήσει την εστία του «καθαρή».

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητή του Κοκότοβιτς, Νίκος Ζαλίκας, εμπόδισε τον Μίσελ να εκτελέσει ένα πλάγιο, ο παίκτης του Άρη αντέδρασε χτυπώντας τον Ζαλίκα και ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο από τη συνέχεια.

Πανσερραϊκός – Άρης 1-0

Γκολ:
40’ Σουμπίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...