Δεν αφήσανε παρανομία για παρανομία!!!

Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σε ένα ύποπτο αυτοκίνητο με επιβάτες δύο ζευγάρια στην Αλεξανδρούπολη, οδήγησε στην εξιχνίαση μιας σειράς κακουργηματικών πράξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μεταξύ των οποίων παραχάραξη, διαρρήξεις, εξαπάτηση ηλικιωμένων και κατοχή ναρκωτικών! Η πιο απλή παρανομία των συλληφθέντων, ήταν ότι ο 34χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης! Αυτή ήταν η αφορμή για να αρχίσει έρευνα στο όχημα, όπου βρέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 1,4 γραμμαρίων, αλλά και τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ επιμελώς κρυμμένα σε μια θήκη στη θέση του συνοδηγού!
Οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, όπου συνεχίστηκε η προανάκριση, η οποία αποκάλυψε τη δράση του 34χρονου οδηγού, όπου στις 7 Νοεμβρίου, μαζί με άλλους δύο άνδρες και δύο γυναίκες, έκλεψε 3.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ από ένα σπίτι στα Πεύκα Τραϊανούπολης, ενώ την ίδια μέρα, επιχείρησαν να διαρρήξουν μια μονοκατοικία στην Αλεξανδρούπολη, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και κατάφεραν να διαφύγουν.
Ακόμη, στις 4 Νοεμβρίου, ο 34χρονος προσπάθησε να εξαπατήσει έναν 73χρονο στην περιοχή των Φερών, παριστάνοντας τον φίλο ενός συγγενούς του και να του αγοράσει ένα σετ χρυσαφικών έναντι εξευτελιστικού τιμήματος. Επίσης, στις 5 Νοεμβρίου, μπήκε στο ίδιο σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα και έκλεψε 2.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας 4.000 ευρώ!
Ο 34χρονος αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από όλα τα θύματά του, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε άλλες κλοπές. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα της πόλης.

ΠΗΓΗ:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...