Από τη Ρωσία με αγάπη...

Από τη Ρωσία με αγάπη...


Όπως ο Τζέιμς Μποντ... απέδρασε από τη Ρωσία, έτσι θέλει να αποδράσει και ο Παναθηναϊκός, που παίζει κόντρα στη Ρούμπιν (19:30, MEGA) το τελευταίο του χαρτί στο Champions League. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς θα παρατάξει τους «πράσινους» ο Νιόπλιας.

Ο Κοζανίτης τεχνικός στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» στη Ρωσία έδειξε ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα με τρεις στόπερ. Αυτοί θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Σεντρίκ Καντέ και ο Κώστας Κατσουράνης.

Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Λουκάς Βύντρα και στα αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα κινείται ο Σίντνεϊ Γκοβού και αριστερά ο Λουίς Γκαρσία. Πάντως, δεν αποκλείεται να παίξει βασικός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που εντυπωσίασε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Με 4-4-2 η Ρούμπιν
Από την άλλη, η Ρούμπιν αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ θα ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2. Συγκεκριμένα τερματοφύλακας θα είναι ο Ριζνίκοφ, δεξί μπακ ο Κουζμίν, αριστερό ο Καλέσιν, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Νάβας με τον Μποκέτι.
Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Νομπόα και ο Νάτχο, δεξί χαφ ο Εντουάρντο, αριστερό ο Κασάεφ, ενώ την επίθεση θα παίξουν ο Μάρτινς και ο Κορνιλένκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπιστρόφ, Νεστερένκο, Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ, Σαλουκβάτζε, Μεντβέβεφ και Μουράφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...