Ρία και μοναδική!

Ρία και μοναδική!

Η Ρία Τσίγα εξομολογείται και παραδέχεται ότι της την «πέφτουν» οι γυναίκες, λατρεύει την ιππασία και πάντα ήθελε να δουλέψει σε τσίρκο. Έχει "κερατώσει" μία φορά και τις αρέσουν τα ταξίδια...
Η Ρία Τσίγα σε σημερινή της συνέντευξη τονίζει το πόσο της αρέσουν τα ταξίδια και αυτή την περίοδο κάνει tour σε όλη την Ευρώπη έχοντας ήδη επισκεφθεί το Λονδίνο το Μόντε Κάρλο, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Γιβραλτάρ και πολλά άλλα μέρη.
Παραδέχεται ότι σε αυτές τις long term διακοπές της έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα, ενώ δυστυχώς για τους θαυμαστές της αποκαλύπτει ότι έχει σχέση εδώ και τρεις μήνες.

Μεταξύ άλλων, τόνισε στην εφημερίδα «Γαύρος» ότι: «Δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι ψεύτες. Είμαι πολύ ειλικρινείς άνθρωπος και το ελάττωμά μου είναι ότι δεν είμαι πολύ υπομονετική» ενώ το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε έναν άνδρα είναι «να είναι γυμνασμένος, να έχει ωραίο παρουσιαστικό και χαμόγελο και να είναι ευγενικός».

Τα πιο σέξι ανδρικά επαγγέλματα: «Ποδοσφαιριστής ή γιατρός». ‘Αραγε γιατρός με μπυροκοιλίτσα έχει ελπίδες;
Ακόμη δηλώνει ότι δεν έχει «κοιτάξει» ποτέ αγόρι φίλης της και ούτε πρόκειται και τονίζει ότι είναι «παραδοσιακή» αφού δεν έχει κάνει ποτέ το πρώτο βήμα γιατί θέλει «ο άντρας να είναι κυνηγός».

Για τις γυναίκες τονίζει ότι της την έχουν πέσει πολλές φορές αλλά «προσπαθώ να το πάω στο φιλικό, να δείξω ότι μπορούμε να είμαστε φίλες, όμως δεν πιάνει».

Αυτό που δεν ήθελε να αποκαλύψει είναι το πόσο χαμηλά έχει πέσει για έναν άνδρα αφού «δεν θέλω να πω ακριβώς τι έκανα».
Παραδέχεται ότι έχει «κερατώσει» μία φορά (χμμ… μόνο;), δεν αποκαλύπτει τα ταμπού της τα οποία γνωρίζει ο σύντροφός της, δηλώνει ότι  το όνειρό της είναι να αποκτήσει το δικό της spa και όσο για το καλύτερο καμάκι που της έχουν κάνει:
«Θυμάμαι μία φορά κάποιος μου είπε: Κοπελιά μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του Θεού για να του πω ότι του έφυγε ένας άγγελος;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...