Καραμέρος - Χαριτάτος: Τι δήλωσαν για την απουσία της Μπαρμπαρίγου



Η ώρα πήγε 10 και το «10 με 1 Μαζί», το πρωινάδικο του ANT1, ξεκίνησε... Όλα έδειχναν φυσιολογικά, όμως όταν έφτασε η ώρα για τη μαγειρική, για άλλη μία φορά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής.

Οι Καραμεροχαριτάτοι, λοιπόν, αποφάσισαν να... λογοδοτήσουν για αυτή την απουσία και είπαν τα εξής: «Πρωτογνωρίσαμε την Αργυρώ στο μαγαζί της. Της προτείναμε να ‘ρθει στην παρέα μας, γιατί βλέπαμε μια υπέροχη γυναίκα, μια μαμά, μια φίλη μας. Μας είπε ότι δεν θα ‘θελε να κάνει τηλεόραση και της είπαμε αυτό που λέμε σε όλους. Της είπαμε, δηλαδή, ότι υπάρχει ανοιχτή πόρτα στην εκπομπή, είτε για να μπεις είτε για να βγεις, και κάθε μέρα θα μοιραζόμαστε τα πάντα, τα παράπονά μας. Περάσαμε εξαιρετική χρονιά, αγκαλιαστήκαμε, δακρύσαμε, συγκινηθήκαμε. Ποτέ δεν θα τις ξεχάσουμε και ελπίζω να τις ξαναζήσουμε. Όσο για τα χρήματα, μας είχε ζητήσει να μην τα δίνουμε σε εκείνη, αλλά σε ανθρώπους με αδυναμίες. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά κάτω από μεγάλη αμφισβήτηση των προσώπων μας. Ήρθε μια νέα χρονιά, όπου στο περιβάλλον της αγαπημένης μας ήρθαν κι άλλες υποχρεώσεις, προκλήσεις ευχάριστες στις οποίες έπρεπε να αντεπεξέλθει οι οποίες και δημιουργούν πίεση. Έπρεπε να αντεπεξέλθει σε όλα. Είναι όμως άνθρωπος και υπάρχουν προτεραιότητες και συνθήκες που διαμορφώνονται και επηρεάζονται από γεγονότα και εξωγενείς παράγοντες. Η Αργυρώ τη Δευτέρα δεν βρέθηκε στην παρέα μας. Μεσολάβησε δεύτερη μέρα που δεν ήρθε και το αφήσαμε να κυλήσει και να επιλέξει τι θα μας πει και τι θα κάνει. Με το δικό της τρόπο, μας είπε ότι είναι αρκετές οι πιέσεις που έχει να διαχειριστεί και για ένα διάστημα δεν θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Όταν θα ‘ρθει η στιγμή, πάλι εδώ θα είναι. Αν ρωτάτε αν ενοχληθήκαμε, δεν ενοχληθήκαμε. Αν ρωτάτε αν στεναχωριόμαστε, στεναχωριόμαστε».

Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία την απάντηση-εξήγηση της Αργυρώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...