Μονοψήφια η Λαμπίρη την Παρασκευή και στα νεανικά κοινά.

 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ
Με την Άντζελα Δημητρίου θα προσπαθήσει σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα της Παρασκευής που δεν τα έχουμε ξαναδεί για την εκπομπή SUPER STAR τα τελευταία χρόνια. Έκανε μέσο όρο 9,5% στο 15-44 και 9,7% στο σύνολο.
Τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα στην μεσημεριανή ζώνη φέτος έχουν να κάνουν με τις υψηλές τηλεθεάσεις που κάνουν τα σίριαλ  του ΑΝΤ1 που παίζονται σε επανάληψη καθώς και με την κόπωση και την αδυναμία που δείχνει η εκπομπή SUPER STAR που άλλαξε το πάνελ της και πέταξε μαζί με αυτούς που έφυγαν πολλούς τηλεθεατές της που δεν συμφώνησαν από ότι δείχνουν τα νούμερα με αυτά της αλλαγές. Κερδισμένος ο ALPHA και το ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ το μεσημέρι που και την Παρασκευή ήταν πρώτο και στο νεανικό κοινό 14,8% αλλά και στο σύνολο 12,4% Το ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ στο alter έκανε 12,1% στο 15-44 και 13,3% στο σύνολο ερχόμενο ΠΡΩΤΟ. Όμως τα τελευταία χρόνια όλοι οι σταθμοί δείχνουν ενδιαφέρον για τα νεανικά και με αγοραστική αξία κοινά 15-44 και έτσι όλοι οι σταθμοί ρίχνουντο βάρος τους στο να συγκεντρώνουν εκεί καλά νούμερα τηλεθέασης αφού αυτά ζητάνε οι διαφημιστές για να δώσουν διαφημίσεις και επομένως έσοδα για τους δοκιμαζόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...