ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Αφού η Χώρα απέφυγε τον σκόπελο των εκλογών, καιρός να προχωρήσουμε στην πραγματική αναπτυξιακή πολιτική και στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, που θα δώσουν μια πραγματική ανάσα στην οικονομία και θα δώσουν καινούριες θέσεις εργασίας στον κόσμο που ταλαιπωρείται. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόμαστε και εμείς.
Επιστήμονες, αλλά άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, θύματα της "μαύρης εργασίας", απόλυτα εξειδικευμένοι στις γνώσεις μας, καταδικασμένοι να κρύβουμε αρκετά από τα προσόντα μας για μια δουλειά. Η μόνη ελπίδα μας, είναι το ΑΝΟΙΓΜΑ του επαγγέλματος μας.
     Απέναντι μας η σκληρή συντεχνία των ιδιοκτητών φαρμακείων, που αποκρύπτοντας και παραποιώντας την αλήθεια προσπαθεί να πείσει μια νέα σχετικά Κυβέρνηση να διατηρήσει το καθεστώς που ήδη υπάρχει, με μόνο στόχο την διασφάλιση των οικονομικών και οχι μόνο κεκτημένων τους. Αγοραπωλησίες αδειών, μεταβιβάσεις, κληρονομιές ζητούν από την Κυβέρνηση να μείνουν άθικτες μαζί μ'ενα σύστημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ όλων των νεοεισερχομένων στο επάγγελμα. Ήρθε η ώρα να μάθει η Κυβέρνηση και η κοινωνία, ποιοί και για ποιούς λόγους εξυπηρετούνται αν το επάγγελμα μείνει κλειστό.




     Εμείς δεν ζητάμε να διοριστούμε στο Δημόσιο, δεν ζητάμε ρουσφέτια, δεν ζητάμε χάρες. Ζητάμε το αυτονόητο. ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για όλους τους πολίτες και κατάργηση των αντισυνταγματικών κριτηρίων, για να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο επάγγελμα μας. Ζητάμε συμμάχους την κοινωνία και τον απλό κόσμο, ζητάμε συμπαράσταση στον αγωνιώδη αγώνα που κάνουμε για την επιβίωση και την εργασία μας...

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και θα θέλαμε να ελπίζουμε σε δημοσίευση των θέσεών μας.
Με εκτίμηση,
Πέτρος Ασημακόπουλος, Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...