Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε χθες την Κέρκυρα. Επτά κεντρικές γραμμές της ΔΕΗ υπέστησαν σοβαρές βλάβες, εξαιτίας της πτώσης δέντρων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Κέρκυρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια σπίτια και συνεργεία της ΔΕΗ κατέβαλαν προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, με αρκετές περιοχές, ωστόσο, μέχρι και χθες αργά το απόγευμα να εξακολουθούν να είναι βυθισμένα στο σκοτάδι.

Συνεργεία από τα Ιωάννινα έσπευσαν στο νησί για να συνδράμουν, προκειμένου να διορθωθούν οι βλάβες. Η κακοκαιρία, όμως, είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι το πλοίο «Άνω Χώρα», το οποίο έμεινε για αρκετή ώρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Οι άνεμοι που έπνεαν έφταναν μέχρι και τα 8 μποφόρ και ο κατάπλους δεν ήταν ασφαλής, ενώ το καράβι προσέγγισε το λιμάνι με αρκετή καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...