Καχριμάκης: Όλοι οι προοδευτικοί για τη νίκη

Τη βεβαιότητα, ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των προοδευτικών πολιτών θα συναντηθεί αυτή την Κυριακή στην κάλπη», εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Στην περιφέρεια Αττικής, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, παντού, σε όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούμε με την πλειοψηφία των πολιτών που τοποθετούν τον εαυτό τους στη μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, για να δώσουμε τη νίκη, σε συνδυασμούς και πρόσωπα, που πιστεύουν και μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητες και τον πλούτο των τοπικών κοινωνιών» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Πιστεύω και το πιστεύω βαθιά ότι η μεγάλη πλειοψηφία των προοδευτικών πολιτών δεν θα μείνει αμέτοχη. Δεν θα μείνει αμέτοχη, γιατί έχει άποψη και θέση, γιατί δεν έχει μάθει να παρακολουθεί αλλά να διαμορφώνει τις εξελίξεις, γιατί ξέρει ότι οι μεγάλες αλλαγές και ανατροπές δεν γίνονται από αυτούς που απέχουν, αλλά από αυτούς που δηλώνουν παρών» δήλωσε ο κ. Καχριμάκης, ερωτηθείς για τη στάση των κομμάτων της Αριστεράς στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...