«Καλύτερος φέτος ο Ολυμπιακός»


Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση φέτος σε σχέση με την περσινή χρονιά εξέφρασε ο Βασίλης Καραπιάλης.

Η παλιά δόξα των «ερυθρολεύκων» και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στα «Θρυλικά Μεσάνυχτα» και τον Μπάμπη Χριστόγλου, τόνισε πως οι Πειραιώτες μπορούν να παίξουν ακόμη καλύτερα, ενώ αποκάλυψε σε ποια θέση θέλει να δει να παίζουν «Φέτφα» και Ιμπαγάσα.

Αρχικά, ο Βασίλης Καραπιάλης έκανε μια σύγκριση του φετινής ομάδας σε σχέση με αυτήν της περασμένης χρονιάς.

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά με πέρυσι, είναι πολύ μεγάλη η βελτίωση της ομάδας. Μου αρέσει για 45 λεπτά και έχει μεγάλα περιθώρια για να παίξει ακόμη καλύτερα».

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα είπε: «Μακάρι να το είχαμε στην ομάδα νεότερο. Βέβαια, παίκτες αυτού του επιπέδου δεν έρχονται πιο νωρίς στην Ελλάδα. Διαφωνώ με τη κίνηση του Βαλβέλδε που τον βάζει πιο πίσω . Θα ήθελα να τον δω πίσω από τους επιθετικούς για να είναι πιο κοντά στην περιοχή και στο γκολ. Είναι πολύ δημιουργικός, με κάθετη πάσα, ομορφαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη τόνισε: «Είναι μεγάλο ταλέντο με άριστη τεχνική κατάρτιση. Δυσκολεύεται εκεί που παίζει στα πλάγια γιατί πρέπει να μαρκάρει και σπαταλά πολύ ενέργεια. Και αυτός μπορεί να παίξει πίσω από το σέντερ φορ. Αν βελτιώσει κάποια πράγματα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο θα κάνει καριέρα. Έχει καταλάβει ότι τον πιστεύουν στον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε και η διοίκηση και αυτό τον ανεβάζει ψυχολογικά και είναι σημαντικό για παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...