Μαρινάκης: «Σας θέλω παθιασμένους»

Προ των ευθυνών τους έθεσε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, με αφορμή την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ, επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και σε ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, τούς ζήτησε περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα.

«Ήρθα για να μιλήσουμε όλοι μαζί. Είναι η πρώτη φορά από το καλοκαίρι που έχω την ευκαιρία να μιλήσω με όλους σας. Δεν θα ήθελα βέβαια να τα πούμε με αυτές τις συνθήκες μετά το ντέρμπι, αλλά να ξέρετε πως ότι σας πω εκφράζει την καρδιά και το πάθος ενός φιλάθλου του Ολυμπιακού, που αγαπάει πάνω απ’ όλα την ομάδα», τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι πρώτη. Σχεδόν όλοι εσείς εδώ έχετε εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα, από μεγάλα παιχνίδια. Έχετε κερδίσει τίτλους και είστε όλοι καταξιωμένοι στην συνείδηση του κόσμου και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Ο Ολυμπιακός μας χτίστηκε στα δύσκολα και έτσι έγραψε και την ιστορία του. Αυτό θέλουμε και από εσάς. Να είστε δυνατοί στα δύσκολα, στα ντέρμπι, για να μην ξαναδούμε παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό και την Α.Ε.Κ., όπου αναστήσαμε τους αντιπάλους μας.

Πάντα υπάρχουν περιθώρια για να διορθωθούμε. Είστε οι καλύτεροι, αλλά χωρίς καρδιά και πάθος δεν κερδίζεις. Δείξτε στο γήπεδο την αξία σας», συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

Eν συνεχεία ο κ. Μαρινάκης στάθηκε στον τομέα πειθαρχία, τονίζοντας ότι «Εγώ ασχολούμαι είκοσι ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό για να μπορείτε εσείς να γυμνάζεστε και να παίζετε με τις καλύτερες συνθήκες. Εκτιμώ απεριόριστα τον προπονητή σας και συνεργάζομαι άψογα μαζί του.

Να ξέρετε ότι θα είμαστε αυστηροί πάντα σε θέματα πειθαρχίας. Στο παρελθόν διακόψαμε συνεργασίες με παίκτες για θέματα πειθαρχίας. Για μας αδιαφορία και έλλειψη πειθαρχίας είναι τα ίδια παραπτώματα. Είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν θέλουμε να δίνουμε δικαιώματα στους απλήρωτους να κοροϊδεύουν».

Καταλήγοντας ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» επισήμανε ότι: «Δύναμή μας είναι ο κόσμος και αυτό που σας μεταφέρω εδώ, είναι ότι ο κόσμος ζητάει να ματώνετε τη φανέλα. Από τους καταξιωμένους και τους αρχηγούς περιμένουμε πάντα πολύ περισσότερα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ η MVP, αλλά η ομαδικότητα. Μην ξεχνάτε ότι είστε πρώτοι και με διαφορά οι καλύτεροι. Από εμάς θα έχετε όλη την υποστήριξη. Είμαστε μια οικογένεια που θέλουμε το πρωτάθλημα και καλό θέαμα».
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...