Ο Σκαρμούτσος εξηγεί γιατί ξεπούλησε

Είναι σίγουρα ο άνθρωπος της στιγμής, η αναπάντεχη επιτυχία του reality μαγειρικής «Master Chef» τον έχει μεταμορφώσει σε λαμπερό πρόσωπο της τηλεόρασης.

Συνέντευξη στην συνέντευξη και αναγνώριση από τις πλατιές μάζες των «τηλεορασόπληκτων», ο μάγειρας αυτός είναι πλέον διάσημος.

Έτσι λοιπόν, μίλησε στο περιοδικό «Esquire» για το πώς βλέπει τα πράγματα να κυλάνε από εδώ και μπρος γι’αυτόν και τους γύρω του.

«Το παιδί ήταν που καθάρισε το μυαλό μου, με έστρωσε απόλυτα. Ήμουνα πάρα πολύ τυχερός γιατί το έκανα με μία καταπληκτική μαμά. Είχα ζήσει πολλά, είχα δει πράγματα. Και τελικά, από εκεί που δεν το περίμενα, ήμουνα έτοιμος».

«Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν είναι τόσο απλό όμως. Παίρνεις έναν άνθρωπο 40 χρονών -δεν είναι κανένα πιτσιρίκι δηλαδή- ο οποίος δεν κυνηγούσε ποτέ την τηλεόραση, γιατί έχει ήδη μια καριέρα 20 χρόνων, ζει από τη δουλειά του, συντηρεί ένα παιδί, πληρώνει διατροφή και τα ρέστα. Οπότε δεν τον ενδιέφερε. Ήταν έξτρα λεφτά - ναι, γαμώ, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, να μην το ξεχνάμε, άρα δεν λες όχι στα έξτρα λεφτά. Αλλά έσκασε αυτό το πράγμα από το πουθενά λίγο τρελά....

Πολλοί θα σου προσφέρουν πολλά τώρα, γιατί είσαι, υποτίθεται, το καυτό όνομα. Όλοι θέλουν να πουλήσουν το όνομά σου. Αν εσύ πεις ναι σε όλα, θα καείς γρήγορα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να μπεις στην τηλεόραση, ξέρεις ότι θα ξεπουλήσεις κάποια πράγματα. Κάποιες ιδέες, κάποιες αρχές τις ξεχνάς. Το θέμα είναι να ξεπουλήσεις όσο το δυνατόν λιγότερα με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...