Ν.Δ.: Θετική η παράταση για την αποπληρωμή του χρέους

Η παράταση της προθεσμίας της αποπληρωμής του χρέους είναι θετική, αρκεί να μη συνοδεύεται από συμφωνία για νέα επώδυνα μέτρα.

Αυτό επεσήμανε, μιλώντας στον Real Fm, o Πάνος Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας πως η Ν.Δ. είναι υπέρ και των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών, καθώς και ότι είναι ο Αντώνης Σαμαράς εκείνος που παρότρυνε την κυβέρνηση να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., απαντώντας σε ερωτήσεις για τα εσωκομματικά και ειδικότερα για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «λευκή απεργία των αντιπροέδρων», τόνισε ότι είναι εν γνώσει και σε συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά όλες οι κινήσεις των αντιπροέδρων του κόμματος.
«Οι αντιπρόεδροι συνδιαμορφώνουν και βοηθούν στη διαμόρφωση της τελικής γραμμής του κόμματος και όλες οι κινήσεις τους είναι σε γνώση του προέδρου» δήλωσε, χαρακτηρίζοντας εσφαλμένες οποιεσδήποτε άλλες ερμηνείες.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το άρθρο του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην «Καθημερινή της Κυριακής» ήταν σε γνώση του Αντώνη Σαμαρά, ενώ σε ό,τι αφορά στον Σταύρο Δήμα, υπογράμμισε πως είχε εξόχως ενεργό ρόλο και κατά την τελευταία συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος με την τρόικα.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εκτίμησε ότι έχει κλείσει το κεφάλαιο των αποχωρήσεων από τη Ν.Δ., συμπληρώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει όλη την προσοχή του στα μεγάλα γεγονότα, που «έχουν τινάξει στον αέρα τον προγραμματισμό ζωής εκατοντάδων οικογενειών σε όλη τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...