Η εξέλιξη της εκλογικής μάχης



Ντέρμπυ στους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πειραιά) βγάζουν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα κάτι που θα ξεκαθαρίσει πολύ αργά τη νύχτα λόγω  της ιδιομορφίας της εκλογικής διαδικασίας και της μεγάλης αποχής των εκλογέων.
Ειδικά στην Αθήνα, ουδείς αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να προδικάσει αν ο Νικήτας Κλαμάνης θα διατηρησει το δημαρχιακό θώκο ή αν θα επέλθει η ανατροπή, με νίκη του Γιώργου Καμίνη
Πιο ξεκάθαρα φαίνεται να είναι τα πράγματα στον Πειραιά, όπου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος από τη Νέα Δημοκρατία διατηρεί ένα σαφές προβάδισμα έναντι του Γιάννη Μίχα.
Στη Θεσσαλονίκη προηγείται με βραχεία κεφαλή ο Κώστας Γκιούλεκας του Γιάννη Μπουτάρη.
Αντίθετα, οι ψηφοφόροι επέλεξαν ξεκάθαρα στην περιφέρεια της Αττικής τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σγουρό.
Στις υπόλοιπες περιφέρειες  η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει στο Βόρειο Αιγαίο όπου επικρατεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Γιαχαλής, στη Δυτική Ελλάδα όπου επίσης προηγείται με σημαντική διαφορά ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κατσιφάρας, στην Ήπειρο όπου φαίνεται να επικρατεί ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κ. Καχριμάνης και στην Κεντρική Μακεδονία όπου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διατηρεί ένα σαφές προβάδισμα.
Στη Θεσσαλία προηγείται ελαφρώς ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αγοραστός, στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη προηγείται ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Παυλίδης.
Μεγάλα ντέρμπυ αναμένονται στην Πελοπόννησο, όπου οι κ.κ. Τατούλης και Δράκος πηγαίνουν στήθος με στήθος, αλλά και στην περιφέρεια των Ιονίων Νήσων μεταξύ του κ. Σπύρου και του κ. Μπεριάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...