Γράφει βιβλίο για τη ζωή του



Πήρε την πένα του και ετοιμάζει βιβλίο για τη ζωή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου θα είναι κυριολεκτικά βγαλμένοι μέσα από την ζωή, αφού ο Ανδρέας θα εξιστορεί την ζωή του, τους τελευταίους μήνες.

Σίγουρο ενδιαφέρον, πάντως, θα έχουν τα κεφάλαια για τον χωρισμό με την Δήμητρα Ρουμπέση, την κόντρα με την άλλοτε καλή του φίλη Σίσσυ Γιαννακοπούλου, αλλά και το πώς έφτασε να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γλιτώσει το σπίτι του από τον πλειστηριασμό.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιός του, Στέργιος, που είναι το αποκούμπι του όλο αυτό τον καιρό.

Στο μεταξύ, η μεζονέτα των 160 τετραγωνικών στην Κηφισιά θα βγει σε πλειστηριασμό στις 15 Δεκεμβρίου, έχοντας υποθηκευτεί στις τράπεζες για το ποσό του 1.440.000 ευρώ.

Για να γλιτώσει από το «σφυρί», ο Ανδρέας θα πρέπει να καταβάλει 490.000 ευρώ, ποσό που μάλλον φαντάζει υπέρογκο με δεδομένο ότι είναι άνεργος εδώ και μήνες. Απομονωμένος, ο παρουσιαστής προσπαθεί να βρει λύση, έχοντας λυγίσει από τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που δέχθηκε η ζωή του τον τελευταίο καιρό.

Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...