Ποιος Έλληνας ηθοποιός ποζάρει γυμνός σε περιοδικό;

Ποιος Έλληνας ηθοποιός ποζάρει γυμνός σε περιοδικό;
Έχει γίνει γνωστός τα τελευταία δύο χρόνια, όχι μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά και για τους κοιλιακούς… φέτες που διαθέτει. Πρόσφατα αποφάσισε να επιδείξει το ‘χτισμένο’ κορμί του ποζάροντας με… ελάχιστα ρούχα ή για την ακρίβεια, μία πετσέτα για λογαριασμό περιοδικού. Για ποιον πρόκειται; Ο λόγος λοιπόν για τον Δημήτρη Βλάχο ο οποίος πόζαρε για το περιοδικό Όμικρον στην Κύπρο. Ο ηθοποιός παραδέχεται στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση πως«Έχω φάει χυλόπιτα και το ευχαριστήθηκα. Άμα δεν φας χυλόπιτα δεν μαθαίνεις. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί, είτε είναι ψεύτης, είτε κότα.
Και δεν έχει κάνει καμάκι ποτέ». Για τις γυμνές φωτογραφίσεις ο ηθοποιός λέει: «Καθόλου δεν με ενοχλεί που μου ζητάνε πάντα να φωτογραφηθώ ημίγυμνος. Στην τελική, νέος είμαι, άμα δεν κάνω τώρα αυτές τις φωτογραφίσεις, πότε θα τις κάνω;». Όσο για τον τρόπο που μπορεί να τον κερδίσει μία γυναίκα, ο ίδιος λέει: «Να μπορεί να κρύβει αλήθειες στο βλέμμα της και ένα ζεστό χαμόγελο». Σε ό,τι αφορά τον γάμο, ο Δημήτρης Βλάχος αποκαλύπτει: «Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αρπάξω μια κοπέλα από το χέρι και να πάμε για ποτό σε κάποιο μαγαζί όπου ξέρω ότι υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Όταν με το καλό κάνω οικογένεια ίσως το αφήσω να φανεί, γιατί για να παντρευτώ μάλλον δεν το βλέπω... Εγώ θέλω να βρω μια γυναίκα και να κάνουμε οικογένεια μαζί. Ο γάμος δεν είναι απαραίτητος». Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες του. 

 Πηγή: showbiz-cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...