Μπόλαρη στηρίζει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Βελόπουλου

Τον Μ. Μπόλαρη στηρίζει στο β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με τον συνδυασμό «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις» του Κ. Βελόπουλου, Λάζαρος Μηνασίδης.



Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους πολίτες, που προσήλθαν κατά την πρώτη Κυριακή στην κάλπη, στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ακόμη και προς όσους δεν υποστήριξαν την προσπάθεια του συνδυασμού μας ιδίως όμως σε όσους πίστεψαν στην πρόταση του επικεφαλείς του συνδυασμού μας Κυριάκου Βελόπουλου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη για την υποστήριξη και την έμπνευση που προσέδωσε στις προσπάθειές μας.
Καλώ όλους τους πολίτες που με τίμησαν, κατά την επαναληπτική διαδικασία της Β Κυριακής , να τιμήσουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη με τη ψήφο τους, ώστε να εμείνουν στη λογική της καθαρότητας, εντιμότητας και ήθους που εκφράστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού μας «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ» για να εναντιωθούμε στις πρακτικές διασπάθισης του δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση ιδίων και μικροκομματικών ωφελειών που επί χρόνια αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την ευημερία της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας.
Εύχομαι καλή επιτυχία.
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ»
Λάζαρος Μηνασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...