Β.Μιχαλολιάκος:"Αν χρειαστεί θα παρανομήσω για το καλό του Πειραιά!"

«Αν χρειαστεί θα παρανομήσω για το καλό του Πειραιά» δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους.

«Η έννοια της νομιμότητας είναι μία έννοια που δεν είναι στατική. Είναι δυναμική. Αυτό που είναι σήμερα παράνομο αύριο γίνεται νόμιμο με τη ψήφιση ενός νόμου. Θα παρανομήσω αν χρειαστεί για το κοινωνικό συμφέρον του Πειραιά. Ποτέ όμως για τα συμφέροντα του οποιουδήποτε επιχειρηματία», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος σε χώρους που ανήκουν ιδιοκτησιακά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και είναι εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Πειραιώς, επεσήμανε ότι θα περιέλθουν στην κυριότητα του δήμου Πειραιώς για αξιοποίηση, για αθλητικές εγκαταστάσεις, για πράσινο και για παιδότοπους.
«Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτούς τους χώρους ως παθητικοί θεατές να μετατρέπονται σε χώρους ρύπανσης και κινδύνου για τη δημόσια υγεία» ανέφερε.
Ερωτηθείς αναφορικά  με τα εγκαταλελειμμένα κτήρια στον Πειραιά σημείωσε ότι «αυτά που δεν είναι διατηρητέα και αυτά που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των διερχομένων και εστίες μόλυνσης, θα κατεδαφιστούν». Για τα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα πρόσθεσε ότι «θα καθαριστούν από το δήμο και το κόστος θα χρεωθεί στους ιδιοκτήτες του».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...