ΤΑΣΣΩ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Άσχημα παιχνίδια επιφύλαξε η μοίρα για την πιο αγαπημένη  κακιά του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, την Τασσώ Καββαδία,που εδώ και αρκετο καιρό είναι κατάκοιτη στο κρεβάτι.Μετά από απανωτά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο οργανισμός της, στα 81 της χρόνια, ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και πλέον έχει αφεθεί στην κατ’ οίκον φροντίδα των δικών της ανθρώπων.
Τα τρία παιδιά που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο ,δεν την αφήνουν να νιώσει μοναξιά. Η κόρη της Ευγενία έχει κάνει τη διαδρομή Σιάτλ - Φάληρο Αθήνα - Παγκράτι. Το ίδιο και ο γιος της Γιώργος που ζει στη Γερμανία. Αλλά και ο Βασίλης Σαλαπάτας, που κατοικεί στην Εύβοια, τον περισσότερο χρόνο τον περνάει με τη μητέρα του. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται εδώ η κόρη της Ευγενία Σαλαπάτα-Γουίνμινχεμ, η οποία αποφεύγει να μιλάει για τα προβλήματα υγείας της μητέρας της. «Πόσο να αντέξει κανείς να κάθεται συνέχεια στο κρεβάτι...» αρκέστηκε να πει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...