Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο δημοσιογράφος Τάκης Χασήρ στη Θεσσαλονίκη

Την απώλεια ενός παλαίμαχου δημοσιογράφου του Δημήτριου Χασηρτζόγλου, πιο γνωστού ως Τάκη Χασήρ θρηνεί ο δημοσιογραφικός κόσμος στη Θεσσαλονίκη.Ο Δημήτριος Χασηρτζόγλου, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, έφυγε σε ηλικία 90 ετών.Ο Δημήτριος Χασηρτζόγλου γεννήθηκε το 1920 στην Ξάνθη και ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης από το 1971.Εργάστηκε στις εφημερίδες «Στάδιο», «Αθλητικά Νέα», «Δράση», «Αθλητική Ηχώ», «Ελληνικός Βορράς», «Εσπερινή Ώρα», «Ελευθεροτυπία» και «Λαϊκή Φωνή».
Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Δημήτριου Χασηρτζόγλου και τονίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, οποίος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα».Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στις 10:00, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...