80.000 ευρώ για διαφημιστικούς αναπτήρες!



Χαζεύοντας στο Διαδίκτυο τις προεκλογικές δαπάνες μεταξύ άλλων και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στη μάχη του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είναι να γελάει κανείς (αρχικά), να προβληματίζεται (αργότερα) και να κλαίει (τελικά)… Ο Πανίκας, λοιπόν, ξόδεψε 79.950 ευρώ για να αγοράσει διαφημιστικούς αναπτήρες. Αν υπολογίσουμε ότι ένας τέτοιος αναπτήρας κοστίζει κάτι λίγο από 10 λεπτά, ο συνολικός αριθμός που μοίρασε ο Ψωμιάδης ξεπερνά τις 800.000! Και μάλιστα σε μια εποχή που μπορεί πολλοί να βρίσκουν υπερβολική την κυβερνητική πολιτική της καπνοαπαγόρευσης, ουδείς όμως διαφωνεί ότι το τσιγάρο σκοτώνει!

Το κλάμα έρχεται αμέσως μετά τους αναπτήρες, όταν διαπιστώνει κανείς ότι ο Ψωμιάδης που διέθεσε τόσες χιλιάδες ευρώ για αναπτήρες, αγόρασε και κουπόνια «ΕΡΑΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Νο.88946». Με τι ποσό ενίσχυσε το έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών; Με 10 ολόκληρα ευρώ!
maknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...