Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση δολοφονίας 77χρονου!

 Θρίλερ θυμίζει η υπόθεση της δολοφονίας 77χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί μέσα σε αποθήκη στο Αιγάλεω.Θύμα είναι ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο του 2009 και αναζητούνταν από τους οικείους του, 20 ολόκληρους μήνες, ενώ η περίπτωσή του απασχολούσε και την τηλεοπτική εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.
Τις απογευματινές ώρες συνελήφθη από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής 39χρονος, πρώην υπάλληλος σεκιούριτι, ο οποίος έμενε μαζί με φίλο του, ιδιωτικό υπάλληλο, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2009 στο σπίτι του 77χρονου.

Ο συλληφθείς ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα αναφέροντας τα εξής:


Τον Απρίλιο του 2009 τον επισκέφθηκε στο σπίτι ο 77χρονος ιδιοκτήτης και του ζήτησε να καταβάλει αυτός και ο συγκάτοικός του τα ενοίκια που του χρωστούσαν. Την ώρα της επίσκεψης ο 39χρονος ήταν μόνος στο σπίτι, και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, λογομάχησε με το θύμα και πάνω στον καβγά τον στραγγάλισε με τα χέρια του. Στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα με ένα χαλί και το έβαλε σε μπαούλο σε αποθηκευτικό χώρο που εφάπτεται με το σπίτι.
Στον συγκάτοικο του, όταν γύρισε από τη δουλειά, δεν είπε τίποτα και την επόμενη ημέρα πήγε πάλι στην αποθήκη, όπου σκέπασε το μπαούλο με στοίβες από χαλιά. Για πέντε μήνες, τουλάχιστον, που έμεναν στο σπίτι, ο δράστης πήγαινε συχνά στην αποθήκη για να ρίχνει χλωρίνη και αρώματα για να μη μυρίζει το πτώμα.
Στο διάστημα αυτό η αστυνομία μαζί με το γιο του θύματος είχε επισκεφθεί επανειλημμένως τους ενοικιαστές προσπαθώντας να συγκεντρώσει πληροφορίες χωρίς, ωστόσο, να γίνει έρευνα λόγω του ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρχαν στοιχεία για να γίνει κάτι τέτοιο. Τελικά, σήμερα, μετά από 20 μήνες, η σύζυγος του θύματος πήγε να καθαρίσει το σπίτι προκειμένου να ενοικιαστεί ξανά και βρήκε το πτώμα στην αποθήκη. Αμέσως οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ενοικιαστή, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε και αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...