Θεσσαλονίκη - Στις ανακριτικές αρχές θα οδηγηθούν δύο συλληφθέντες που κατείχαν 73 κιλά χασίς!

 Μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών εκτιμάται ότι είναι οι δύο άνδρες, ηλικίας 46 και 47 ετών, που συνελήφθησαν για κατοχή συνολικής ποσότητας 73 κιλών χασίς.Οι δύο συλληφθέντες, που αναμένεται να οδηγηθούν σε ανακριτή για να απολογηθούν, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς.Όπως ανακοινώθηκε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά, σε σημείο του περιφερειακού, τον 46χρονο, ο οποίος κατείχε σχεδόν 6,5 κιλά χασίς και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών. Στη συνέχεια συνελήφθη ο 47χρονος, ο οποίος είχε μετατρέψει την αποθήκη του σπιτιού του στην Καλαμαριά σε κρύπτη ναρκωτικών ουσιών.
Κατά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στο σημείο αυτό, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 66,5 κιλά χασίς, που ήταν τοποθετημένη μέσα σε τρεις ταξιδιωτικούς σάκους. Ακόμη κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...