52χρονος παρενοχλούσε και απειλούσε 15χρονη μέσω Ιντερνετ!

Για σεξουαλική παρενόχληση και απειλή σε βάρος ανήλικης μέσω διαδικτύου, κατηγορείται 52χρονος επιχειρηματίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας 15χρονης, η οποία προσήλθε στις 10 Νοεμβρίου στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, και ανέφερε ότι η κόρη της δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από άτομο που συνομιλούσε στο facebook, και επειδή το κορίτσι δεν ενέδωσε, ο άγνωστος άρχισε να την απειλεί.
Μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και ο χρήστης του ίντερνετ, ενώ έγινε έφοδος στο σπίτι του από αστυνομικούς όπου κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις σκληροί δίσκοι και διάφορες άλλες συσκευές.Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 52χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αποπλάνηση ανήλικου.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη βία και απειλή υποβλήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...