Συνέχιση της απεργίας για ακόμη ένα 48ωρο αποφάσισε η ΠΝΟ!

Τη συνέχιση για 48 ακόμη ώρες μέχρι τις 06.00 της 28 Νοεμβρίου αποφάσισε σήμερα η Διοίκηση της ΠΝΟ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση της Ομοσπονδίας κατέληξε σε αυτήν απόφαση διαπιστώνοντας, ότι με εξαίρεση των τριών (3) εργοδοτικών οργανώσεων, που έχουν ήδη υπογράψει δηλαδή:


1)Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών,
2)Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και
3)Ένωση Πορθμείων Εσωτερικού που προηγήθηκαν, δεν υπάρχει προθυμία προσέλευσης των οργανώσεων εργοδοτών των άλλων κατηγοριών πλοίων, στην υπογραφή και των υπόλοιπων ΣΣΕ για το 2010, που ήδη πλησιάζει στη λήξη του.

Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις η Διοίκηση κατέληξε στην αυτονόητη απόφαση να συνεχίσει την απεργιακή κινητοποίηση μέχρι την ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων, που είναι ήδη γνωστά από προηγούμενα Δελτία Τύπου.
Έτσι η απεργία μας συνεχίζεται Πανελλαδικά με νέα 48ωρη απεργία από 06.00 ώρας της 26 Νοεμβρίου 2010 μέχρι 06.00 ώρας της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2010 και με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης και περιλαμβάνει τις κατηγορίες πλοίων για τις οποίες εκκρεμεί η υπογραφή ΣΣΕ 2010, ήτοι: 1/Ακτοπλοϊκά Επιβατηγά – Οχηματαγωγά, 2/Μεσογειακά Φορτηγά, 3/Ακτοπλοϊκά Φορτηγά κάτω των 500 κοχ.
Η Ομοσπονδία ζητάει πάλι την κατανόηση των φίλων επιβατών για την ταλαιπωρία που υφίστανται, για την οποία, όμως, οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι Έλληνες ναυτεργάτες.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...