Αλλοδαπός συνελήφθη για τη δολοφονία 35χρονου στη Βέροια!

Αλβανός, 28 ετών, συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία 35χρονου,στις αρχές της εβδομάδας στην Κουλούρα Ημαθίας.Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε το πρωί στην κοίτη της «τάφρου 66», σε μικρή απόσταση από την Κουλούρα, όπου τελέστηκε το έγκλημα.Οι έρευνες των διωκτικών αρχών ξεκίνησαν όταν στα μέσα της εβδομάδας η μητέρα του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της στο Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας. Όπως δήλωσε, ο 35χρονος αναχώρησε την περασμένη Δευτέρα με το Ι.Χ. φορτηγό του προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να δώσει από την ημέρα εκείνη σημάδι ζωής.Στο πλαίσιο της προανάκρισης προσήχθη ο 28χρονος Αλβανός, ο οποίος εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας ομολόγησε ότι συναντήθηκε με το θύμα του κι αφού επιβιβάστηκαν στο φορτηγάκι, μετέβησαν σε αγροτική περιοχή της Κουλούρας.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αρχές, στο σημείο αυτό και ύστερα από καβγά για προσωπικούς λόγους, ο αλλοδαπός χτύπησε τον 35χρονο με ξύλο και αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι, επιφέροντάς του θανάσιμα τραύματα. Ακολούθως, στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, πέταξε τη σορό στην προαναφερόμενη τάφρο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο εσωτερικό του οχήματος.
Να σημειωθεί ότι κατά την εξέτασή του στην Ασφάλεια, ο 28χρονος απώθησε τους αστυνομικούς και πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο γραφείου του πρώτου ορόφου της Ασφαλείας Βέροιας. Από την πτώση του στον προαύλιο χώρο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...