ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ VS ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ " ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ"!

                                                        

                                                                
Τι ήταν να δεί η Ναταλία Γερμανού τον Γιώργο Μαζωνάκη καλεσμένο στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αμέσως μετά τα πλάνα από την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.
Οι άλλες εκπομπές σχολίαζαν την φούστα που φορούσε επί πίστας.Σιγά το πράγμα, είχε βάλει και παλιότερα .Άσε που είχε προηγηθεί και ο Ρουβάς. Της Ναταλίας δεν της έκατσε καλά το νέο του λούκ χωρίστρα στα μαλλιά και μουστάκι και το σχολίασε χθές κατά την διάρκεια της εκπομπής της " Μεσ' στην καλή χαρά"
" Να ανοίξει η  καγκελόπορτα, με τον αγκυλωτό σταυρό και να βγεί ο Μαζωνάκης και χωρίστρα και μουστάκι βρέ Γιώργο μου" είπε η Ναταλία. Ο συνεργάτης της Παύλος Σταματόπουλος μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε τόνισε έκπληκτός " πείτε μου μόνο ότι δεν είμαστε στον αέρα". Η Ναταλία και αυτή την φορά ήταν επίμονη " Δεν με νοιάζει .Βρέ αγάπη μου, Χιτλερικό είναι όλο αυτό, δεν είναι; Κάνω λάθος;"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...