Δηλαδή πως θα βγούμε στην TV έτσι «άβαφτοι επαναστάτες»;

Εξανέστη το θυμικό όλων υποτίθεται διότι οι συμβασιούχοι αιχμάλωτοι του Γερουλάνου έκλεισαν τον Ιερό βράχο της ακρόπολης και υποτίθεται ότι γίναμε θέαμα σε όλο τον κόσμο από αυτό.

Τηρούμενων των αναλόγιων εάν σήμερα είχαμε Τουρκοκρατία και ο Καραϊσκάκης ήταν κλεισμένος στην Ακρόπολη θα τον κάναμε live απέναντι στον Κιουταχή. Στην μέση θα είχαμε το Καψή και τον Τσίμα να μιλούν για την ανάγκη “σεβασμού προς στο μνημείο πολιτισμικής κληρονομιάς”. Εννοείται ότι ο Καψής θα ήταν με τους Τούρκους και ο Τσίμας θα το έπαιζε «αντικειμενικός».

Και τελικά νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα να εξεγερθεί αυτός ο λαός ενάντια στο ΔΝΤ, θα πρέπει να αναμένουμε απο την Κυβέρνηση να μας καλέσει να γυρίσουμε σπίτι μας διότι δεν βγαίνουμε καλά στο CNN. Άσε που δεν θα βρίσκουμε οπερατέρ, μοντέρ, καμεραμέν, flor manager, αρχισυντάκτη, μακιγιέρ και πως θα βγούμε στην TV έτσι «άβαφτοι επαναστάτες». Η εικόνα θα είναι απερίγραπτη και η ζημιά στον τουρισμό απερίγραπτη.

Ίσως τελικά οι σύγχρονες επαναστάσεις στην Ευρώπη να μην χρειάζονται αρχηγό άλλα σκηνοθέτη, παραγωγούς και σπόνσορες. Ίσως έναν δυο επιχειρηματίες επενδυτές ή ακόμη και πολυεθνικές να προσβλέπουν κέρδη από την νέα κατάσταση.

(Διακόπτουμε για διαφημίσεις: “Αυτή η επανάσταση είναι μια πρόσφορα της coca cola”. )

Πάντως πλάκα πλάκα αν πάρουμε για αρχηγό τον Κόπολα θα βγει Υπερπαραγωγή και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε ότι ενάντια στους τούρκους κάποτε οι Έλληνες έβαλαν αρχηγό τον διερμηνέα της Πυλης τον Υψηλαντη και τον ΥΠΕΞ της Ρωσίας τον Καποδιστρια που τότε ήταν κάτι σαν την σημερινή Χιλαρυ Κλίντον. 
http://papaioannou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...