Tο Students Guide.gr αποτελεί τον "απόλυτο" φοιτητικό οδηγό προσφορών ,εκπτώσεων , προνομίων & ενημέρωσης !!!!!!

Το Students Guide.gr, ο "απόλυτος" φοιτητικός οδηγός εκπτώσεων & προνομίων έφθασε!!! Φρέσκιες φοιτητικές προτάσεις ,οδηγός διασκέδασης, αγοράς , αθλητικών δραστηριοτήτων, υγείας & ομορφιάς, υπηρεσιών , διακοπών, χρήσιμες πληροφορίες καθώς επίσης και μοναδικά προνόμια που μπορείτε να έχετε, γίνοντας μέλη του Sguide.gr και αποκτώντας εντελώς δωρεάν την κάρτα μέλους Sclub.

Το Students Guide.gr, ξεκίνησε πολύ δυναμικά με μοναδικό επίκεντρο το φοιτητικό κόσμο και ήρθε για να αλλάξει τις ζωές των φοιτητών για πάντα! Πάντα στο πλευρό του φοιτητή το "STUDENTS GUIDE" βρίσκει ποιά καταστήματα σας δίνουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις & τις καλύτερες προσφορές για να κάνετε ξέγνοιαστο shopping therapy, σε ποιά μαγαζιά μπορείτε να έχετε τις καλύτερες τιμές για την νυχτερινές σας εξόδους όπως και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε μέσα από την πλοήγησή σας στον κόσμο του Students Guide.gr! Εάν λοιπόν θέλετε έναν οδηγό, που θα βρίσκει πάντα τις καλύτερες εκπτώσεις, προσφορές & προνόμια για μία φοιτητική ζωή γεμάτη ανέσεις τότε σας παρουσιάζουμε το www.sguide.gr !!!

Είσαι σπουδαστής? Είσαι φοιτητής? Γίνε μέλος "τώρα" στο S Club!!!!!!!
Με την φοιτητικη κάρτα "Sclub"(Students club) ο φοιτητής - σπουδαστής μπορεί να απολαμβάνει εκπτώσεις και προνόμια 365 ημέρες τον χρόνο .
Το Students Guide.gr λειτουργεί ως εργαλείο για τον φοιτητή που έχει στα χέρια του την φοιτητική κάρτα "Sclub",την οποία παρέχουμε "εντελώς δωρεάν" και ισχύει για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η φοίτηση του (προπτυχιακό & μεταπτυχιακό στάδιο).
Σερφάροντας στην σελίδα μας μπορεί να βρει ποιές επιχειρήσεις - καταστήματα προσφέρουν εκπτώσεις , προσφορές και προνόμια.
Για να κατοχυρώσει ο φοιτητής-σπουδαστής την έκπτωση από τις συνεργαζόμενες εταιρείες θα πρέπει να δείξει την κάρτα του εφόσον του ζητηθεί.
Προσοχη!!!Σε αρκετά καταστήματα μπορεί να ζητηθεί εκτός από την κάρτα & κάποιο στοιχείο εξακρίβωσης της φοιτητικής ιδιότητας ,όπως π.χ φοιτητικό πάσο ,βεβαίωση σπουδών .
Τη φοιτητική κάρτα"Sclub" μπορεί να αποκτήσει οποιοσδήποτε φοιτητής - σπουδαστής μέσα από το Students Guide.gr συμπληρώνοντας την αίτηση "Sclub"με όλα τα απαραίτητα στοιχεία είτε καλώντας στο 2109588900.
1) Η κάρτα θα αποστέλλεται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που θα υπάρχει συμπληρωμένη στην αίτηση.
2)Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της κάρτας από τα γραφεία μας κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία. Είσαι φοιτητής??Τώρα κερδίζεις παντού!!!!!
Διασκέδαση
Cinema & Θέατρο
Εκπαίδευση
Τέχνη & πολιτισμός
Αγορές
Φαγητό
Ψυχαγωγία
Εvents
Yπηρεσίες
Υγεία & Ομορφια
Εκπαίδευση
Διακοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...