ΡΕΜΟΣ -ΠΑΡΙΖΟΥ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου ξανά μαζί  μετά από 6 χρόνια. Από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ,στο ''Διογένης Studio'' θα φιλοξενήσει την συνεργασία της χρονιάς που τις τελευταίες μέρες συζητιέται πολύ έντονα για το τι διαφορετικό θα παρουσιάσουν.
Σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται, ο Αντώνης θα έχει περισσότερο λαϊκό ρεπερτόριο ενώ η Έλενα, η οποία θα βγαίνει και πρώτη, θα αναλάβει το πιο ποπ αλλά και κομμάτια από επιτυχημένα μιούζικαλ , μιάς και ήταν πάντα το όνειρο της, να παρουσιάσει κάτι ανάλογο. Η συνεργασία τους θα επισφραγιστεί με ένα ντουέτο έκπληξη,που θα ηχογραφήσουν μέχρι τα τέλη  Νοεμβρίου ,το οποίο θα κυκλοφορήσει με το νέο cd του Αντώνη μέσα στα Χριστούγεννα. Η σκηνοθεσία των τραγουδιών και τα κοστούμια που υπογράφει ο Απόλλων Παπαθεοχάρηςθα  έχουν θεατρικό ύφος ενώ η Έλενα θα πλαισιώνεται από μπαλέτο το οποίο θα αποτελείται μόνο από γυναίκες χορεύτριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...