Ποιο ζευγάρι της showbiz χώρισε;


Η Ελληνίδα μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Σελτζούκ Σαχίν δεν είναι πια μαζί. Ο ελληνοτουρκικός έρωτας, που εδώ και τόσο καιρό απασχολούσε τα media τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας, έσβησε και μάλιστα επεισοδιακά.

Τόσο ο Σελτζούκ όσο και η Αλεξάνδρα μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει για τη σχέση τους ανοιχτά, όμως οι αμέτρητες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα φανέρωναν ότι επρόκειτο για ένα full in love ζευγάρι.

Τελικά, ο πρώτος ενθουσιασμός και ο κεραυνοβόλος έρωτας επισκιάστηκαν γρήγορα με μαύρα σύννεφα στη σχέση τους. Λίγο η απόσταση, λίγο οι διαφορετικές κουλτούρες, τα πάντα έπαιξαν αρνητικό ρόλο στον έρωτά τους και πριν από μερικές μέρες είπαν ένα οριστικό «Μπιτί» που σημαίνει «Τέλος».

Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Λοΐζου επέστρεψε ενεργά στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, και συγκεκριμένα στη δική της επιχείρηση που άνοιξε στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...