ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ " MISS INTERNATIONAL" Η ΜΑΡΙΑ

H αν/κή Σταρ Ελλάς Μαρία Τσαγκαράκη αναχώρησε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Κίνα προκειμένου να συμμετάσχει σ’ έναν από τους 4 μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, τον Miss International 2010, που φέτος κλείνει τα 50στα του γενέθλια. Μισό αιώνα ομορφιάς και λάμψης θα γιορτάσουν οι διοργανωτές σε μια εντυπωσιακή βραδιά στις 7 Νοεμβρίου όπου θα εμφανιστούν 70 καλλονές από όλο τον κόσμο.
Ο πρώτος τους σταθμός θα είναι η Σαγκάη όπου αυτές τις μέρες διεξάγεται η Expo Shanghai, η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως με θέμα Better City, Better Life με στόχο την αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκεί οι υποψήφιες θα δώσουν το δικό τους στίγμα αφού ο διαγωνισμός Miss International θεωρείται εθνικό γεγονός και χαρακτηρίζονται ως οι Ολυμπιακοί αγώνες της ομορφιάς. Στη συνέχεια οι υποψήφιες θα ταξιδέψουν στην πόλη Chengdu όπου θα λάβουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις, επισκέψεις σε αξιωματούχους, τοπικές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τη Φιλανθρωπική βραδιά που θα αποτελέσει ένα μεγάλο γεγονός. Το ποσό από τα δώρα που θα πλειστηριασθούν θα δοθούν υπέρ των πληγέντων της επαρχίας Σιτσουάν - στην οποία ανήκει και η φιλοξενούσα πόλη- αφού οι περσινές πρωτοφανείς καταστροφές άφησαν πίσω τους πολλά προβλήματα. Η ομορφιά στην Κίνα θεωρείται Θεϊκό δώρο και ο διαγωνισμός με σύνθημά του "Επίτευξη της παγκόσμιας Ειρήνης μέσω αμοιβαίας κατανόησης σε μια διεθνοποιημένη κοινωνία" έχει στόχο μέσω της δραστηριότητάς του να ευαισθητοποιήσει κάθε ανθρώπινο φορέα προς τον σκοπό αυτό. Η Μαρία είναι φοιτήτρια Παιδαγωγικής στο τελευταίο έτος, κατάγεται από την Κρήτη και αγαπά πολύ τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου της. Η προετοιμασία της για τον διεθνή διαγωνισμό κράτησε πολλές εβδομάδες καθώς οι υποχρεώσεις της ήταν πολλές. Τις ενδυματολογικές της ανάγκες φρόντισε ο σχεδιαστής Λάσκαρης όπου με αγάπη και φαντασία έχει "ντύσει" την κάθε της δραστηριότητα. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ είναι του οίκου υποδημάτων J.B Bournazos. Τα μαγιό που επέλεξαν οι ειδικοί που φρόντισαν την εμφάνισή της είναι σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια της εταιρίας MED, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε πριν την αναχώρησή της ο κ. Nicolas κομμωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της ομώνυμης αλυσίδας κομμωτηρίων. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι την κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό την είχαμε το 1994 από τη Χριστίνα Λέκκα όταν στέφθηκε με το στέμμα της Miss International 1994, το 2004 η Όλγα Κυπριώτου κατέκτησε τη θέση της 2ης αναπληρωματικής, ενώ το 2007 η Δέσποινα Βλεπάκη κέρδισε τον τίτλο της 1ης αναπληρωματικής. Ευχόμαστε η Μαρία Τσαγκαράκη να γράψει τη δική της ιστορία στο πάνθεον της ελληνικής ομορφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...