Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ greek idol2 !

Ήρθε και η επιβεβαίωση ,πριν από είκοσι μέρες όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το "Ενημέρωση Χωρίς Όρια" μετά το όχι του Καρβέλλα και της Βανδή να βρίσκονται ως μέλη στην κριτική επιτροπή του δέυτερου κύκλου του talent show, οι γερμανοί παραγωγοί είχαν ρίξει το ενδιαφέρον  τους , σε άλλλομεγάλο γυναικείο όνομα της μουσικής σκηνής .Τελικά τώρα που "κλείδωσε", η Έλλη Κοκκίνου και επίσημα θα είναι το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής που θα καθίσει ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη .
Έτσι λοιπόν το "GREEK IDOL2", θα έχει κριτή καλλιτέχνη που ως τραγουδίστρια έχει την ανάλογη πείρα  για να κρίνει ερμηνευτικά και ως προς την σκηνική τους παρουσία τους παίχτες, κάτι που δεν υπήρχε πέρσι. Οι υπεύθυνοι του Alpha με στόχο να ανανεώσουν το ριάλιτι προσφέροντας κάτι περισσότερο μοντέρνο ώστε να κατακτήσουν τη νεολαία, έκαναν πρόταση συνεργασίας στην Έλλη Κοκκίνου. Πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια συζήτησε με τους διευθύνοντες συμβούλους του καναλιού και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη πίεση για  να πει το «ναι». Μάλιστα η Έλλη Κοκκίνου επισφράγισε της συνεργασία της με υπογραφή συμβολαίου με τον σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...