ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟ GREEK IDOL

Τελικά ο Νίκος Καρβέλλας, δεν θα καθήσει στην καρέκλα του τρίτου κρίτη του talent show "Greek Idol". O μέτρ των σουξέ που οι πληρόφορίες τον ήθελαν στα μέσα του καλοκαιριού να λέει το πολυπόθητο ναι στην Ρούλα Κορομηλά ,τελικά δεν έδωσε τα χέρια με τους παραγωγούς του παιχνιδιού,κι έτσι για δεύτερη φορά πέρασε την πόρτα της έξοδου του καναλιού της Κάντζας.
Στο τραπέζι όμως των συζητήσεων, μετά την αποχώριση των μουσικοσυνθετών  Δημήτρη Κοντόπουλου και της Μάρως Θεοδώρακη  "έπεσε" το όνομα της Δέσποινας Βανδή, που και οι δικές της συζητήσεις με τους υπέυθηνους παραγωγής του talent show έπεσαν στο κενό.

Προς αναζήτηση λοιπόν του τρίτου μέλους της κριτικής επιτροπής,που όπως όλα δείχνουν θα είναι γυναίκα, κάτι που επιδιώκουν οι γερμανοί παραγωγοί . Ήδη  έχει αρχίσει να διαρέει,ότι πρόκειται για μεγάλο όνομα της νύχτας που έχει στενή φιλία με στέλεχος του καναλιού. Η διοίκηση της εταιρίας παραγωγής κρατά κρυφά τα χαρτιά της ,μέχρι την υπογραφή της τελικής συμφωνίας.
Οι μοναδικοί που έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης, ενώ αβέβαιο είναι αν η Άντα Λιβιτσάνου, θα συνεχίσει να καλύπτει το back stage του talent show.Oι προετοιμασίες για τις οντισιόν που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τον Φεβρουάριο έχουν ήδη ξεκινήσει ,ενώ τα Live με την Ρούλα Κορομηλά θα βγούν στον αέρα τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...