Περιφερειάρχης τούς έκοψε το facebook

Η περιφερειάρχης του Λάτιο Ρενάτα Πολβερίνι αποφάσισε να απαγορεύσει στους συνολικά 3.000 υπαλλήλους της την ελεύθερη χρήση του διαδικτύου.


Η Πολβερίνι, η οποία εξελέγη με την κεντροδεξιά συμμαχία την περασμένη άνοιξη, έδωσε εντολή στους στενότερους συνεργάτες της να κάνουν γνωστό στους υφιστάμενους ότι «η χρήση του διαδικτύου θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στα αυστηρά επαγγελματικά ενδιαφέροντα της κάθε διοικητικής διεύθυνσης της περιφέρειας».

Όπως υπογραμμίζει σήμερα ο ιταλικός Τύπος, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εν λόγω περιφέρειας, 70% των εργαζομένων συνδέονταν καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά, με το Facebook και 20% με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Messenger και το You Tube.

Παρά την απαγόρευση, που στοχεύει στην αύξηση της αποδοτικότητας του προσωπικού, η Πολβερίνι εξακολουθεί να διατηρεί την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η οποία αριθμεί 12.000 «φίλους». Χθες, εξάλλου, αποφάσισε να αναρτήσει και την τελευταία της γραπτή παρέμβαση, με θέμα την αναδιοργάνωση του δημόσιου συστήματος υγείας στην περιοχή της αρμοδιότητάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...