Ζητάμε συγνώμη

Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για τις λίγες αναρτήσεις των τελευταίων ημερών αλλά μείναμε μείον μία και μάλιστα την πιο δραστήρια. Μόνη της είχε πάνω από 30 αναρτήσεις την ημέρα και τώρα οι υπόλοιποι αντιλαμβανόμαστε πόσο την είχαμε αδικήσει και ότι αυτή ήταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
Τις επόμενες μέρες και καθώς πλησιάζουμε προς την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διακοπή λειτουργίας του blog μας θα σας έχουμε ωραίες ιστορίες από την δημιουργία του από τον Σταύρο, μέχρι και το κλείσιμό του που θα σημάνει και το τέλος μιας εποχής. Η νέα εποχή θα σας παραπέμπει σε μια σύγχρονη ηλεκτρονική εφημερίδα που θα έχει πολλά παιχνίδια για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους. Η ηλεκτρονική εφημερίδα μας είναι έτοιμη εδώ και καιρό και περιμένουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή για να σας την παρουσιάσουμε. Άλλωστε η σχέση μας κρατάει πάνω από τρία χρόνια και στο διάστημα αυτό μας ξέρετε πολύ καλά. Το προσωπικό blog του Σταύρου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ θα συνεχίσει κανονικά ενώ θα είναι στο τιμόνι της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Μετά εσείς θα αποφασίσετε εάν θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε αφού ως επαγγελματίες που αμείβονται για την δουλειά τους θα αποφασίσετε εάν αντέχετε να υπάρχουμε. Θα εξαρτώμαστε από εσάς χωρίς όμως εκπτώσεις και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...