Αλλάζει σελίδα αλλά όχι βιβλίο ο Δήμος Βύρωνα

 ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Mε πληρωμένες καταχωρήσεις-διαφημίσεις σε sites που έχουν μηδαμινή επισκεψιμότητα (dimarxe.gr) προσπαθεί ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς να αντιστρέψει την δυσάρεστη για αυτόν εικόνα, σύμφωνα με την καλύτερη δημοσκόπηση που είναι η δυσαρέσκεια των Δημοτών προς το πρόσωπό του. Ο Δήμος Βύρωνα με τα προβλήματά του περίμενε λύσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά που μπορεί να προσπάθησε να είχε καλές προθέσεις αλλά οι συνεργάτες του και κάποιοι Αντιδήμαρχοι του "έσκαψαν τον λάκκο" με τις επιλογές τους και όχι μόνο.
Τώρα τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις αλλά είναι πλέον αργά στον δεύτερο γύρο η αριστερά έχει αποφασίσει να τον στείλει στην αντιπολίτευση και αυτό το ξέρουν όσοι ασχολούνται με τα κοινά στην περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι ψηφοφόροι της ΝΔ αρνούνται να κατέβουν να τον ψηφίσουν γιατί 4 χρόνια δεν μπόρεσαν να τον συναντήσουν και να του πουν ότι οι συνεργάτες του τον εκθέτουν. Εάν το ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε καλύτερο υποψήφιο θα κέρδιζε από τον πρώτο γύρω. Όμως η Ιπποκράτους θέλει να κάνει τον Νίκο να ελπίζει ότι έχει πιθανότητες να ανατρέψει την διαφορά στον δεύτερο γύρω. Η μάχη στον Βύρωνα έχει κριθεί όπως και σε άλλους δήμους και εμείς δεν θα σας αφήσουμε να έχετε αγωνία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η μάχη στο Βύρωνα έχει κριθεί.
Ο Χαρδαλιάς θα είναι και πάλι δήμαρχος.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...