Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ

 ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ
Όταν το καλοκαίρι στήριζαν τον Τζίγγερ που άφησε την ομάδα χωρίς άμυνα οι Γιαννακόπουλοι τα έβλεπαν όλα καλά. Δεν έβλεπαν την ενδυνάμωση του Ολυμπιακού σε όλους τους τομείς και την τρομακτική δυναμική που δημιουργούσε η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αιώνιο αντίπαλο. Τώρα που χάσαμε από το ΑΕΚΑΚΙ που έχει να πάρει 15 χρόνια Πρωτάθλημα ξαφνικά θέτουν προ των ευθυνών τους ποιους; Τους Κατσουράνη , Καραγκούνη και σία που θα έπρεπε να έχουν κρεμάσει από καιρό τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια; Ή μήπως να μιλήσουμε για Σαριέγκι, Βύντρα , Καντέ , και Μπουσόνγκ; Το Σάββατο στο ντέρμπι μόνο με θαύμα θα φύγει η ομάδα με θετικό αποτέλεσμα και μας το χρωστάει αφού πέρισυ ο διαλυμένος Ολυμπιακός απέδρασε με το διπλό σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ευκαιρία.
Βέβαια θα έρθουν ψυχωμένοι για την νίκη γιατί εάν πάρουν τώρα το διπλό θα έχουν καθαρίσει το Πρωτάθλημα από τώρα. Η Διοίκηση θα φέρει παίχτες τον Γενάρη αλλά άμα είσαι στο μείον 10 γιατί για εκεί πάμε τι να κάνεις. Πάντως όποιος διαβάζει ακόμα ΠΡΑΣΙΝΗ πρέπει να ξέρει ότι όταν χρειάστηκε η εφημερίδα έβριζε τον Πατέρα που έφερε και 2-3 παιχταράδες. Οι Γιαννακόπουλοι έχουν κοντύνει πολύ στα μάτια των φιλάθλων τα τελευταία χρόνια και είναι οι άνθρωποι του Βαρδινογιάννη στην Διοίκηση να μην παραξενευτείτε εάν δείτε να τον κουβαλάνε και πάλι πίσω ως Σωτήρα!!! Ποιον αυτόν και την οικογένεια του που πήραν 7 Πρωταθλήματα σε 30 χρόνια . Παναθηναϊκοί ξυπνήστε γιατί οι σφαλιάρες θα συνεχιστούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...