Βίκυ Καγιά εναντίον Γιάννη Λάτσιου;

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης για το reality μοντέλων του Ant1 που φέτος προβάλλεται για δεύτερη φορά, όμως βρίσκεται απέναντι από «Το Νησί» και τα βρίσκει σκούρα.

Η ίδια μίλησε για τον ανταγωνισμό της Δευτέρας και αφού πρώτα έδωσε τα εύσημα, λέγοντας πως η σειρά είναι μία εξαιρετική τηλεοπτική δουλειά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως της αρέσει που παίζει απέναντί της.

Θα ήθελε να αλλάξει μέρα προβολής για το «Next Top Model 2», αλλά μάλλον η επιθυμία της δεν μπορεί να εκπληρωθεί.

«Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Απλά από την αρχή είχαμε ρωτήσει το κανάλι αν είναι σίγουρο ότι θέλει να μείνουμε την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Το κανάλι επέμεινε και από εκεί και πέρα είναι θέμα που αφορά τον διευθυντή προγράμματος. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Φαντάζομαι ότι προτίμησαν να παραμείνει όπως πέρυσι. Τώρα, αν στο μέλλον δεν είναι ευχαριστημένοι από τα νούμερα, εμείς δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση και μπορεί να αλλάξουμε ημέρα, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη», λέει η ίδια μιλώντας για την επιλογή του Γιάννη Λάτσιου και τον συνεργατών του για την ημέρα προβολής του reality και συνεχίζει: «Δεν έχει γίνει όμως καμία συζήτηση, παραμένουμε εκεί όπου είμαστε και χωρίς κανένα παράθυρο σωτηρίας. Όμως δεν πάμε και τόσο άσχημα. Κάναμε ακόμη και 20% στα νεανικά κοινά. Είμαστε και πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάζει τα νούμερα. Θέλω να είναι η εκπομπή καλή».

«Βέβαια, το τηλεοπτικό τοπίο έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Ιδιαίτερα εμείς βρισκόμαστε στην πιο ανταγωνιστική ημέρα και ζώνη της εβδομάδας. Δεν υπάρχει πιο δύσκολη νομίζω. Αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέραμε και είμαστε διατεθειμένοι να το παλέψουμε. Ο ανταγωνισμός πολλές φορές μπορεί να βγει και σε καλό. Γεννάμε ιδέες, γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Θα δείξει… So far so good», συμπληρώνει.

Η Βίκυ δεν είναι διατεθημένη να παραδώσει τα όπλα. Μετά την πασαρέλα σε λατομείο και το σκηνοθετημένο καυγά με μια από τις κοπέλες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, υπάρχουν φήμες πως θα δούμε και γυμνό.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...