Σηκώστε τις καταθέσεις σας από τις Τράπεζες που δανείζουν τους νταβατζήδες των ΜΜΕ!



http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx
Ελάτε όλοι μαζί ν αντισταθούμε στη σήψη και τη διαφθορά στην οποία κολυμπάει η κυβέρνηση των ολίγων, αγκαλιά με τους Τραπεζίτες και τους νταβατζήδες των ΜΜΕ. Καλούμε τους πολίτες να σηκώσουν τις καταθέσεις τους, από τις σεσημασμένες Τράπεζες που δίνουν θαλασσοδάνεια στους αδίστακτους νταβατζήδες των ΜΜΕ και για χίλια ευρώ παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη.

Ολοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι πλέον ξιπασμένες Τράπεζες που έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά στους ασυνείδητους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ-υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις εντίμων.

Μιλάμε για πακτωλούς εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία δεν πρόκειται να πάρουν πίσω ποτέ.

Είναι οι ίδιοι Τραπεζίτες, οι οποίοι δίνουν εντολές στα στελέχη τους να κυνηγάνε τον κοσμάκη για τα μικρά καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια που πήραν μικρές επιχειρήσεις.

Πρόσφατα ένας δυστυχής παραγωγός από τη Κρήτη αυτοκτόνησε επειδή τον πίεζε η Τράπεζα, χάρη της οποίας στήθηκε από τον Αλογοσκούφη το πακέτο των 28δις.

Καλούμε λοιπόν τον καθένα από σας να πάρει και το τελευταίο ευρώ καταθέσεών του, από Τράπεζα που δάνεισε τους μεγαλονταβατζήδες.

Καλούμε τις μικρές επιχειρήσεις να πάρουν την μισθοδοσία τους από τις τράπεζες που μπούκωσαν με εκατομμύρια ευρώ τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, οι οποίοι λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας της κάθε ξιπασμένης κυβέρνησης.

Είναι στο χέρι μας-ειρηνικά- να γονατίσουμε το σύστημα.

Μην αγοράζετε τα προιόντα που διαφημίζουν οι φυλλάδες τους, τα περιοδικά τους, τα κανάλια τους.


Το διαδίκτυο, οι ανεξάρτητοι bloggers, είναι πιο φτηνή λύση από τα τελειωμένα και πανάκριβα ΜΜΕ των νταβατζήδων.

Ελάτε να κάνουμε πολλά «κινήματα των διοδίων».

Τσακίστε τους με ειρηνικό τρόπο γιατί αυτό τους πονάει περισσότερο αδέλφια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...