Επίσκεψη Αχμαντινετζάντ στον Λίβανο: “Το σιωνιστικό καθεστώς θα συνεχίσει την πτώση του…”

Τον Λίβανο επισκέφθηκε ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, όπου πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε με ζητωκραυγές φωνάζοντας «θάνατος στις ΗΠΑ», «θάνατος στο Ισραήλ»! Λιβανέζοι που είχαν βγει αυθόρμητα στους δρόμους πετούσαν στην αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον Ιρανό πρόδεδρο, ρύζι και λουλούδια, καθώς κατευθυνόταν από το αεροδρόμιο στο προεδρικό παλάτι… Επίσης, επισκέφθηκε την Μπίντ Τζμπέιλ, στα νότια σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ. Το πλήθος κυμάτιζε σημαίες του Λιβάνου και του Ιράν, ενώ ο Αχμαντινετζάντ τους χαιρετούσε και έκανε το σήμα της νίκης. Τραγούδια γραμμένα ειδικά για τον πρόεδρο, που του εύχονταν “καλώς ήλθατε στην γη της αντίστασης” μεταδίδονταν από τα μεγάφωνα. “Η Μπίντ Τζμπέιλ είναι ζωντανή, σε χαιρετώ αντιστασιακέ λαέ”, φώναξε ο Αχμαντινετζάντ στο πλήθος. (Η Μπίντ Τζμπέιλ είναι πόλη αυτή που είχε πληγεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ ισραηλινών στρατιωτών και μαχητών της Χεζμπολάχ)
Σε δηλώσεις που έκανε ο Ιρανός πρόεδρος τόνισε τα εξής: «”Υποστηρίζουμε πλήρως τον Λίβανο, και ζητούμε την απελευθέρωση της κατεχόμενης γης στο Λίβανο και στη Συρία. Υποστηρίζουμε το Λίβανο, ισχυρό και ενωμένο. Θα υποστηρίζουμε πάντα την κυβέρνηση του Λιβάνου και το έθνος, το Ιράν είναι έτοιμο να βοηθήσει τη Βηρυτό να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη ισραηλινή επιθετικότητα. Δηλώνω ότι το σιωνιστικό καθεστώς θα συνεχίσει την πτώση του και καμιά δύναμη δεν μπορεί να το σώσει λόγω του μετώπου αντίστασης στο Λίβανο, στη Συρία, στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ και αλλού, οι σιωνιστές θα εξαφανιστούν. Οι εχθροί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παραδοθούν και να επιστρέψουν στις πρώτες πατρίδες τους, η Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι οι σιωνιστές είναι θνητοί. Σήμερα το λιβανέζικο έθνος είναι ζωντανό και υπόδειγμα για τα περιφερειακά έθνη. Θα μείνουμε στο πλευρό σας μέχρι το τέλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  Επίσκεψη του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στον Λίβανο “…το σιωνιστικό καθεστώς θα συνεχίσει την πτώση του…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...